SUCCÉSPORTEN!

Vi ordnar spel över hela landet. Ring centralbokningen för mer info 08-21 85 05

Om oss!
Sedan 1999 när våra första steg i aktivitetsbranschen togs har vi strävat efter att skapa det unika. Att hitta det där andra inte har, gör eller tänker på.
Unik i dess rätta bemärkelse helt enkelt, något du bara kan få av oss, eller från oss.
Med dessa egenskaper har vi satt flera spår på marknaden, både små och stora. Vi har gedigen erfarenhet från teambuildingens byggstenar, privatpersonernas fester och barnkalasens tillställningar så finns inget vi inte har erfarenhet av. Vi kan det här, och vi är riktigt bra på det!

Idag ingår Bubbleball.se som en del av AktiviteterSverige.se (under uppbyggnad). Ett nätverk av aktivitetsarrangörer i snart hela Sverige, samtliga i nätverket är professionella aktivitetsarrangörer som får kundförfrågnignar av oss samt förköpsrätt och först ut med våra nya aktiviteter på marknaden.

Våra produkter tillverkas i Asien, efter flera års sökande efter den perfekta tillverkaren har vi idag våra egna fristående kontakter som för vår skull hittar de bästa tillverkarna, leverantrerna och vaskar fram de nyaste sakerna som går att finna. Till detta har vi helt enkelt hittat fabriker som verkligen håller absolut högsta klass.
Detta är vår styrka, att leverera hög kvalitet, nytänkande och hela tiden leda marknaden istället för att följa den.

Att vara en del av vårt nätverk ska löna sig, och som kund ska du få högsta möjliga service till bästa möjliga pris, utan att tumma på kvaliteten.